OUR NATIONAL AND INTERNATIONAL PROJECT (ULUSAL VE ULUSLARARASI PROJELERİMİZ)

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Anaokulu Ve 1. Sınıf Oryantasyon Günü

Yenimahalle Kampüs Koleji'nde okula uyum haftası; öğrencimizin yeni ortamını ve içinde yer alacağı durumları tanıması, bunlara alışması ve mevcut şartları kabullenebilmesi için; yakın çevreyi, okulu, karşılaşacağı uyarıcıları tanımaya yönelik yapılacak çalışmaları içermektedir.  

Okulun ilk günleri hem çocuk hem de anne baba farklı duygularla doludur. Öğrenciler yeni gireceği ortama karşı kaygılı ve tedirgin, anne babalar ise endişeli veya meraklı olabilirler. Bu sebeple; okula uyum haftası öğrencilerimizin bilişsel ve duyuşsal olarak okula hazır olması, eğitim öğretim faaliyetlerinin sağlıklı ve tam yürütülebilmesi için oldukça önemlidir.

Bir çocuğun okula başlarken yaşayacağı ilkler, onun ileriki yaşantılarında hiç şüphesiz büyük önem taşıyacaktır. Bu sebeple Yenimahalle Kampüs Koleji olarak okul sürecine atılacak ilk adımları, çocuklarımız için unutulmaz anlara çeviriyoruz. Heyecanlı dakikardan sonra sınıflarına ve öğretmenlerine kavuşan miniklerimiz, sınıf içi ve sınıf dışı etkinlikler ile 2023-2024 Eğitim Öğretim yılına oldukça eğlenceli başladı.

 

Mutlu ve Başarılı Çocukların Kampüs'üne hoş geldiniz. 

 

Test

Form Gönderimi

Tamam